Pas tensioneve në veriun e Kosovës, ku rruga po qëndron e mbyllur që sa ditë nga serbët, ka reaguar edhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari.Ai përmes një postimi në facebook, thotë se shteti dhe Kisha Serbe po kërkon gjak tonin.

Sipas tij, në rast të konfliktit me armë, policia e Kosovës nuk është formacion luftarak apo ushtarak, pasi që nuk kanë tanke, artileri dhe helikopterë, sikurse ka Serbia.

Postimi i plotë:Shteti serb, Kisha Serbe po kërkojnë gjak tonin,Në rast konfliktit me armë policia jonë nuk është formacion luftarak apo ushtarak, nuk kanë tanke, nuk kanë artileri, nuk kanë helikopterë, aeroplanë apo drona të armatosur.

Shkurt nuk janë të pajisur as se kanë destinacionin për luftë me mercenarët e Beogradit të kamufluar si civilë me agjentët serbë të armatosur rënd me formacione ushtarake, diverzante, parashutiste Serbe.Por sigurt edhe me formacione të GRU-s Ruse dhe mercenarët e VAGNER-it Rus!