Ish këshilltari i Limajt, tani kandidat për asamble nga NISMA në Komunen e Malishevës, u ka dhënë një mesazh dy kunderkandidatëve për Kryetar Komune, duke aluduar në atë të VV-se dhe PDK-së.

Postimi i tij i plotë:Mes shumë tjerash, veç i gjë që ta kemi t’qartë: Që t’bohesh Kryetar i Malishevaseve, duhet edhe të jetosh n’mesin e tyre. E jo vet jeton ne Prishtinë qe 10 vite, e lyp me u bo Kryetar i Malishevasve. Jo, jo, NCUK. Kete FILM se hajne MALISHEVASIT!