Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, po qëndron për vizitë në Kosovë.Gjatë konferencë për media me kryeministrin Kurti, ai ka përkrahur masën e reciprocitetit.Ai ka thënë se Serbia po e bën mizën buall lidhur me targat.

“Masa e reciprocitetit është një e drejtë e Kosovës dhe një amrrëveshje e arritur në Bruksel. Dua ta ndaj qëndrimin e Shqipërisë, se e mbështesim këtë masë. Serbia po e bën mizën buall lidhur me targat”, tha Rama/