Betim Gjoshi nga Partia Demokratike e Kosovës ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti se po iu ikë debateve me analistë e gazetarë.Sipas Gjoshit, Kurti nuk po ka guxim të sfidohet nga asnjë panel e me asnjë pyetje.Gjoshi thotë se: “e gjithë jeta e tij karakterizohet nga ikja”, duke iu referuar kryeministrit Kurti.

Postimi i plotë:Qe 141 ditë Albin Kurti është kryeministër dhe të gjitha debateve televizive me analistë e gazetarë iu ka ikur me sukses.Ai nuk po ka guxim të sfidohet nga asnjë panel dhe me asnjë pyetje.Çfarë kryeministri që nuk guxon me debatu për “punën” e vet.Në fakt e gjithë jeta e tij karakterizohet nga ikja.