Sot në mbledhjen e mbajtur Qeveria e Kosovës ka vendosur masat e reja anti-Covid.Mes tjerash, thuhet se çdo person i cili hynë në Republikën e Kosovës, duhet të posedoj një nga dëshmitë si më poshtë, përcjell Reporteri.net

Certifikatën e vaksinimit, marrjen e një dozës të vaksinës.Testin RT-PCR për Cvoid-19, jo më i vjetër se 72 orë.Dëshmi që personi ka kaluar Covid-in dhe testin anti-gjen negative jo më vjetër se 48 orë.