Anëtari i Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës, Besian Mustafa ka publikuar një fotografi ku shihet bashkë me kandidatin për kryetar të Podujevës nga kjo parti, Ekrem Hyseni.

Mustafa në mbishkrimin e kësaj fotografue shkruan se Llapi po i jep përkrahje masive LDK-së dhe z. Hyseni për zgjedhjet e 17 tetorit.

“Llapi i madh! I mallëngjyer të udhëhiqet përsëri nga njerëz të lapsit, të mençur e atdhetar që kanë vënë kornizën e shtetit të Kosovës, po i jep përkrahje masive Ekrem Hysenit të LDK-së. Rikthimi i madh i LDK-së fillon këtu. Bashkëngjitu edhe ti! #LDK”, shkroi Mustafa në Facebook.