Ish-kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa gjatë ditës kishte deklaruar se situata në veri është e rrezikshme dhe se duhet të thirret Këshilli i Sigurisë Kombëtare.

Për këtë ka reaguar analisti Imer Mushkolaj, për të cilin ka thënë se më mirë do të ishte të na tregonte si e ka bërë sherrin për nëshkrimin e Asociacionit, të cilin edhe sot po e kërkojnë serbët që ta vendosin në veri.

Statusi në Facebook:Çka përfaqëson ky njeri? Sa jep leksione kot, ma mirë me kallxu qysh e boni sherrin me nënshkrimin e Asociacionit.