Për gjendjen e tensionuar në veri nuk mbet pa reaguar as opinionistja Kimete Berisha, ku sipas znj.Berisha, Kurti e Svecla e turpëruan Kosovën.

Ajo thotë se ku ishin policitë “dhe çka bënin shqiponjat e Kosovës në ato çaste kur protestuesit serbë i kallën qendrat e regjistrimit të automjeteve në Veri?”“Njësinë Speciale i shfrytëzon Albin Kurti si spektatorë dhe si truproje të protestuesve serbë!”Postimi: