Artisti dhe humanisti i mirënjohur shqiptar, Labinot Tahiri ka komentuar personalitetin e kryeministrit të tanishëm, Albin Kurti. Labi e ka quajtur Kurtin, Hasan Prishtina, kurse thotë se e ka shpirtin e Adem Demaçit. “Albin Kurti është si Hasan Prishtina të cilët e quajnë të gjithë, por që Hasan Prishtina e ka jep pasurinë e tij për kombin. Mundet edhe Albin Kurti të jap pak pasuri për shtetin /Pamje mePosht

E dyta ka brendësinë dhe shpirtin e Adem Demaçit, kur është përballë Aleksandër Vuçiqit dhe të tjerëve, sepse nuk jemi më lëmoshë. Nuk është në rregull se çfarë thonë të huajt të bëjmë ne,” – ka thënë Labi në “n’NEJË”./ATVLIVE