Ish-Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, është emëruar anëtar i Kryesisë së re të Partisë Demokratike të Kosovës.

Kjo u konfirmua pas mbledhjes së këshillit të partisë, e cila u mbajt gjatë ditës së sotme.

Kujtojmë se Qalaj ka qenë pjesë e listës zgjedhore të PDK-së në zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare të cilat janë mbajtur më 14 shkurt të vitit 2021, por që nuk arriti të marrë votat e mjaftueshme për të siguruar një ulëse të deputetit në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Ndryshe, kreu i partisë, Memli Krasniqi, ka zgjedhur emrat e anëtarëve të rinjë qo do jenë në krye të PDK-së, të cilët janë:

Nënkryetarë: Vlora Citaku, Ramë Buja, Enver Hoxhaj dhe Uran Ismaili.

Ndërkaq, anëtarë janë: Bernard Nikaj, Donika Shahini, Jakup Nura, Bekim Çollaku, Nexhat Demaku, Evgjeni Thaci-Dragusha, Sokol Bashota, Besa Kabashi Ramaj, Adri Nurellari, Rashit Qalaj, Zenun Pajaziti, Valdete Idrizi, Betim Gjoshi, Fehmi Mujota, Petrit Hajdari, Luljeta Veselaj-Gutaj, Blerand Stavileci, Muzafer Shala, Muhamet Haliti, Kujtimi Gashi, Safete Hadergjonaj, Donjet Bislimi.