Hatim Baxhaku nga LDK e ka quajtur kryeministrin Albin Kurti dyftyrësh.Ai, përmes një postimi në Facebook ka thënë a është Albin Kurti apo është ndonjë i klonuar, duke e kraharuar dekalarata e tij për SHBA.

Postimi i tij I plotë:A eshte ky Albin Kurti apo eshte ndonje i klonuar?,Para pak minutash deklaron: “ Kur behet fjale per partneret tane sikurse NATO dhe SHBA , nuk behet pyetja pse, ne themi vetem si”

Dikur deklaronte se nuk duhet thene SHBA dhe partnereve tanë çdo hete po, por duhet thene shpesh edhe jo.Hipokrizia( dyftyrësia) ska skaj thotë populli