Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, e ka quajtur kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti hajn, me faktin që punon me Nexhat Krasniqin për të cilin vet i kishte thënë që është hajn.

“Liburni thotë janë 200 e sa milionë euro borgje të kësaj Qeverie, unë I them atij hajn sa të punon me Rexhep Krasniqin sepse edhe ai më thoshte Nexhati është hajn sa kam qenë me atë.

Unë I quaj të gjithë hajn kreit ata të cilët më thanë Nexhati është hajn, e sot ata të cilët punojnë me të unë I quaj hajn derisa ata të më jëpin një shpjegim. Edhe Albin Kurti është hajn sepse punon me Nexhat Krasniqin dhe deri sa të ma japin një shpjegim pse atëherë i thanë hajn e tash a është ende hajn apo jo,periskopi.