Një përplasje mes kandidatit për kryetar të Mitrovicës, Agim Bahtiri dhe analistit Vehbi Kajtazi ka ndodhur sonte në Debat Plus,Pasi Kajtazi ia bëri pyetjen se a është e vërtetë ajo q ëka thënë Fatmir Hasani se ‘Agim Bahtiri është analfabet’, Bahtiri u lëshua në akuza ndaj tij.

‘’Unë po du me t kallxu ty dicka. Ti popaguhesh nga agjentët rusë për të njollosur figurat publike. Një meaxheri mei thënë dikujt analfabet, është turpi më i madh. Ai nuk është bash kërkushi e dijnë të gjithë kush është ai’’, tha Bahtiri

‘’ Hajde në studio të testojmë a din shkrim e lexim.’’, tha Kajtazi.‘’ Në sa gjuhë po don me të bë shkrim e lexim ty. Ti je i paguar nga agjentët rusë. Ke problem me vetveten dhe dëshiron ta shantazhosh Albin Kurtin dhe Agim Bahtirin