Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, ka qenë e ftuar sonte në emisionin “Prive”. Në atë intervistë, ajo rrëfeu një histori prekëse nga jeta e saj, që është humbja e nënës kur në moshë të re. Musliu tha se humbi nënën më 15 dhjetor 1980 dhe kishte qenë vetëm një vjet e gjysmë, ndërsa e ka vetëm një fotografi të saj si kujtim /Pamje mePosht

Ajo shtoi se është rritur nga motrat e saj, por gjithmonë ka mbetur një boshllëk në jetën e saj.