Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu, i është drejtuar kryeministrit Albin Kurti dhe kandidates për presidente Vjosa Osmani duke ua rikujtuar se sistemi politik në Kosovë është demokraci parlamentare.

“Albini tha do te fitoi Kosova. Po Albin, ti dhe argatja jote e kuptuat që sistemi jonë politik është demokraci parlamentare. Mos harroni: Presidenti votohet në Kuvend”, ka shkruar ajo në Facebook.