E rrallë: Valon Syla i del në mbrojtje diasporës,Historiani dhe gazetari kosovar, Valon Syla, ka dalë në mbrojtje të diasporës kosovare pasi ndaj tyre është drejtuar gishti për përkeqësimin ekstrem të situatës pandemike në vend.

“ Çka niva diçka që po i fajsojnë diasporën?”, ka shkruar Syla.Ai tutje ka thënë se faji është i Qeverisë Kurti që ka lejuar dasmat dhe klubet e natës, deri shton se një pjesë e fajit është edhe tek tollovia e madhe në aeroport.