Një vajzë rreth moshës 20-vjeçare është dërguar pa shenja jete në Qendren Emergjente në Ferizaj.Vde,kjen e viktimës e kanë konstatuar mjekët në spital.Zëdhënës i policisë për rajonin e Ferizajt, Kanun Veseli tha se vik,tima është dërguar në spital nga disa persona të cilët pastaj janë larguar.

“Rreth orës 15:08 e kemi pranuar informatën se një vajzë rreth moshës 20 vjeçare është dërguar pa shenja jete në Qendren Emergjente. Vde,kjen e viktimës e kanë konstatuar mjekët. Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe po i zhvillon hetimet”, tha Veseli.Ai shtoi se nuk dihet saktë numri i personave që e kanë dërguar vik,timën në spital.

“Vik,timën e kanë sjell disa persona. Nuk dihet numri i saktë. Policia po i zhvillon hetimet për të zbardhur rastin. Nuk dihet nëse vik,tima ka pasur shenja jete derisa ka arritur në spital. Por, vde,kjen e kanë konstatuar mjekët në Qendren Emergjente”.Veseli ka bërë të ditur se janë duke grumbulluar informacione shtesë dhe se rasti po vazhdon të hetohet.