Ehat Miftaraj, drejtor i njërit prej instituteve më të njohura dhe më kredibile në Kosovë, ka porositur bashkëvendasit e tij nga Mitrovica të mos mashtrohen edhe njëherë në zgjedhje lokale.

Postimi i plotë nga Miftaraj:

“Ekskluzive:

Hapet fabrika e parë e këpurdhave në Kosove

Ku: Në Mitrovicë

Kur: Me 18 tetor 2021

Kapaciteti: 20 mijë vende të lira pune

Investitori: Agim Bahtiri me të bijtë

P.S. Mitrovicali mos i hani foret e njejta tre herë!”