Ushtra eshte duke e rritet edhe numri i pjesëtarëve të kësaj force.Një gjë të tillë e ka konfirmuar komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), i cili ka bërë me dije se ushtria e Kosovës do te ket rritje sipas standarteve
Ndërsa, te gjith ushtaret po tregojn gadishmeri dhe vullnet te lart.Janë dyqind e gjashtë femra që mbajnë të veshur uniformën e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Prej tyre ka me grada kolonele, nënkolonele, majore, kapitene

Ushtra eshte duke e rritet edhe numri i pjesëtarëve të kësaj force.Një gjë të tillë e ka konfirmuar komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), i cili ka bërë me dije se ushtria e Kosovës do te ket rritje sipas standarteve.Ndërsa, te gjith ushtaret po tregojn gadishmeri dhe vullnet te lart,Janë dyqind e gjashtë femra që mbajnë të veshur uniformën e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Prej tyre ka me grada kolonele, nënkolonele, majore, kapitene