Kompania suedeze ka projektuar një mjet personal fluturues dhe thotë se “mund ta ngasë kushdo” – ja sa është çmimi i këtij mini-helikopteri

Një kompani startup nga Suedia ka zhvilluar një mjet personal fluturues që thotë se “mund